Meyer

Meyer1
Meyer2
previous arrow
next arrow

Meyer

Meer dan 50 jaar kwaliteit, tot in het kleinste detail – dat is onze handtekening

Hoogwaardige materialen, stijlvolle designs, perfecte pasvormen en functionele details zijn wat te maken Meyer broek zo bijzonder. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland sinds 1960, produceren wij Meyer broeken in onze eigen Europese fabriek. Als internationaal heren broek specialist, leveren wij onze kleding naar 35 landen over de hele wereld, waar u onze producten kunt vinden in 3500 verschillende retailers. Om onze hoge normen voldoen, hebben we niet alleen aandacht besteden aan een uitstekende kwaliteit, maar ook verantwoordelijkheid nemen. Naleving van internationale sociale en ecologische normen in onze eigen Europese fabriek wordt regelmatig gecontroleerd op de site door FLO-CERT, ’s werelds grootste onafhankelijke sociale certificatie-instelling. Dit wordt bevestigd door onze fair trade afdichting.
Onze producten voldoen aan de criteria van Oekotex Standard 100 en die van de internationaal erkende fair trade afdichting. Naleving van internationale sociale en ecologische normen in onze fabriek wordt regelmatig gecontroleerd op de site door FLO-CERT, ’s werelds grootste onafhankelijke sociale certificatie-instelling.
Eerlijke productie-omstandigheden en ecologische normen in onze eigen productie, evenals de beste kwaliteit tot in het kleinste detail – dat is de belofte die we maken voor onze handelspartners en eindklanten.