Menu Sluiten

Dresscode

 

Collecties

De collectie van ByBas mode voor mannen is opgebouwd van casual tot formeel. ByBas mode voor mannen richt zich op werkende jongere en de welverdiende vrijetijdsgenieters. Mensen die de wereld veroveren op zakelijk gebied of de wereld bezoeken om al het moois te zien. U snapt het al:

  • Lekker dagelijks gekleed met een colbert in de hand;
  • Een zakelijke dinner;
  • Of juist een captains dinner.

Deze opbouw van de collectie zien we dagelijks terug in het straatbeeld. Daar waar je voorheen nog in kostuum verscheen zien we steeds vaker een spijkerbroek met overhemd en colbert. Juist de casual kleding wordt dusdanig gecombineerd dat het ook formeel gedragen kan worden. Smart casual noemen we deze kledingstijl.

Wij van ByBas mode voor mannen houden de veranderingen van kleding nauwgezet in de gaten.
Wij voeren een breed scala aan merkenHiermee denken wij een perfecte mix te hebben voor een multi brand store, waar iedere man in één keer kan slagen. Met of zonder advies, de winkel is zo vorm gegeven dat iedereen zijn eigen stijl terug vind.

Kom gezellig even een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar en daar hoef je niks voor te kopen.

Casual kleding is wat simpelere, alledaagse kleding. Het is een tegenhanger van de officiële kleding, zoals uniformen en pakken. Casual kleding is, in tegenstelling tot, officiële kleding gericht op het comfort, gemak en de smaak van de drager. Het gaat er met andere woorden om dat de drager zich gelukkig in de kleding voelt en niet om representatieve waarde.

Smart Casual is een dresscode die je steeds vaker hoort. De ‘smart’ staat voor netjes. Als u dus netjes casual leest is het al beter te begrijpen. Met smart casual wordt nette vrijetijdskleding bedoeld. Deze dresscode wordt vaak gebruikt bij gelegenheden in een ontspannende sfeer.

formeel is netjes kleden.
Het leuke van dresscodes is dat ze bepaald worden door cultuur maar ook door tijd. Met andere woorden in Frankrijk gelden andere regels voor dezelfde dresscode dan in Nederland.  Echter de basis blijft hetzelfde.

Summer Chique zien we tegenwoordig veel voorkomen op uitnodigingen voor een trouwerij.
Bij Summer Chique wordt men verwacht in een zomers kostuum met een zomers tintje.