Digel

Wat begon met een visie en 20 medewerkers terug in 1939 is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succesvol modebedrijf: Digel – de menswear concept.

Innovatieve producten, constant hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice beveiligd positie Digel als een gevestigde speler op de Duitse markt in slechts een paar jaar. Tegen het midden van de jaren 1960, werden meer dan 500 medewerkers werken voor het bedrijf en de 20 miljoen DM omzetdrempel werd overschreden.

In reactie op de veranderende verkoop-en productie-omstandigheden van de jaren 1970, Digel begon de productie in het buitenland. Dankzij zijn innovatieve producten en constant hoge kwaliteit van de materialen, de verwerking en service, het bedrijf verder uit te breiden in Duitsland en daarbuiten.
Digel heeft internationaal succes behaald als gevolg van producten die innovatief zijn nog in lijn met de eisen van de markt, zoals de stijlvolle pak met de functionele Protect3 systeem. De invoering van een mix-and-match systeem voor kostuums heeft ook nieuwe benchmarks. Digel is het toonaangevende merk in dit segment in Duitsland en in andere markten.
De combinatie van innovatie, aantrekkelijke collecties, kwaliteit en service zijn wat te maken Digel een modelabel van internationale allure op de markt van vandaag.

Slider