Alternatief winkelen By Bas

Winkel buiten openingstijden of vraag de By Bas pas tas aan.

By Bas-pas-tas

Wilt u een set kopen maar liever niet naar de winkel toe? Dit is geen probleem! Om te kunnen zorgen dat ook u kunt winkelen hebben wij de By Bas-pas-tas service in het leven geroepen. Wij vullen dan een tas vol met speciaal voor u geselecteerde artikelen. Als u bij ons in het klantenbestand staat kunnen wij uw maat, stijl en merkenvoorkeur uit het bestand halen. Zo zit er gegarandeerd altijd iets leuks voor u tussen! Staat u niet bij ons in het klantenbestand? Geef dan door wat uw wensen zijn, zodat wij hierop kunnen inspelen. Deze tas gevuld met leuke sets bezorgen wij op een afgesproken tijd bij u aan huis. U kunt vervolgens thuis in alle rust en op uw gemak de leuke sets doorpassen. Uiteraard bent u nergens toe verplicht en hoeft u niet alle artikelen in de tas af te nemen. Alles wat niet lekker zit of niet past stopt u terug in de tas. In overleg met u komen wij de tas dan weer op een geschikt moment ophalen.

Is uw broek bijvoorbeeld iets te lang? Geen probleem, Wij nemen de broek of welk artikel dan ook mee terug en bezorgen deze weer bij u thuis op de juiste lengte.

Klik op de onderstaande knop om gebruik te maken van de By Bas-pas-tas.

Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak is dat even fijn! Alle aandacht van de verkoper(ster) naar keuze op dat dag dat u kan en wil winkelen. Dat kan nu, maak hier onder een afspraak!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Besloten winkelen

Bij By Bas mode voor mannen kunt u ook een afspraak maken om buiten winkeltijden besloten te komen winkelen. De winkel is dan voor u alleen geopend. Besloten winkelen heeft alleen maar voordelen. Omdat er tijdens deze afspraak geen andere klanten in de winkel zullen zijn heeft u de volledige aandacht van onze kledingadviseurs. Zo hebben wij meer tijd voor u en kunt u beter gebruik maken van onze kennis en dienstverlening. Besloten winkelen kan op afspraak kan op Maandag van 9:00 tot 22:00 of dinsdag t/m donderdag tussen 18:00 tot 22:00.

Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken voor besloten winkelen.