Collecties

De collectie van ByBas mode voor mannen is opgebouwd van casual tot formeel. ByBas mode voor mannen richt zich op werkende jongere en de welverdiende vrijetijdsgenieters. Mensen die de wereld veroveren op zakelijk gebied of de wereld bezoeken om al het moois te zien. U snapt het al:

  • Lekker dagelijks gekleed met een colbert in de hand;
  • Een zakelijke dinner;
  • Of juist een captains dinner.

Deze opbouw van de collectie zien we dagelijks terug in het straatbeeld. Daar waar je voorheen nog in kostuum verscheen zien we steeds vaker een spijkerbroek met overhemd en colbert. Juist de casual kleding wordt dusdanig gecombineerd dat het ook formeel gedragen kan worden. Smart casual noemen we deze kledingstijl.

Wij van ByBas mode voor mannen houden de veranderingen van kleding nauwgezet in de gaten.
Wij voeren een breed scala aan merkenHiermee denken wij een perfecte mix te hebben voor een multi brand store, waar iedere man in één keer kan slagen.

Met of zonder advies, de winkel is zo vorm gegeven dat iedereen zijn eigen stijl terug vind.

Kom gezellig even een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar en daar hoef je niks voor te kopen.

Casual kleding is wat simpelere, alledaagse kleding. Het is een tegenhanger van de officiële kleding, zoals uniformen en pakken.

Casual kleding is, in tegenstelling tot, officiële kleding gericht op het comfort, gemak en de smaak van de drager. Het gaat er met andere woorden om dat de drager zich gelukkig in de kleding voelt en niet om representatieve waarde.

Smart Casual is een dresscode die je steeds vaker hoort. De ‘smart’ staat voor netjes. Als u dus netjes casual leest is het al beter te begrijpen.

Met smart casual wordt nette vrijetijdskleding bedoeld. Deze dresscode wordt vaak gebruikt bij gelegenheden in een ontspannende sfeer.

Je kan dus gekleed gaan in een nette v-hals trui of een wat modernere zip trui met een net overhemd eronder en een nette jeans, colour denim of katoenen broek.

Steeds vaker zien we dresscodes op uitnodigingen staan. Wanneer je de dresscode formeel meekrijgt, weet je dat je je netjes moet kleden.

Het leuke van dresscodes is dat ze bepaald worden door cultuur maar ook door tijd.

Met andere woorden in Frankrijk gelden andere regels voor dezelfde dresscode dan in Nederland. Of in de financiële wereld gelden andere regels voor dezelfde dresscode dan in de agrarische wereld. Ook de tijd is bepalend omdat mode tijd gebonden is. In 1800 droegen we andere kleding dan nu dus de dresscode is ook anders ingevuld.

Echter de basis blijft hetzelfde.